Edukativne aktivnosti

U vrtiću mojih snova organizujemo sledeće edukativne aktivnosti

Program učenja engleskog jezika

Kroz školicu engleskog jezika deca imaju prilike da usvoje engleski akcenat da vežbaju prve reči i nadograđuju rečnik engleskog jezika. Uz to, deca se zabavljaju uz muziku, pokret i igru koju im pruža školica engleskog jezika.

Školicu sporta

Cilj školice sporta je stvarati osnovu za dobro zdravlje, pravilan rast i razvoj, korisne navike, znanje, veštine i dobre radne sposobnosti, ali i stvaranje pozitivnog stava o potrebi za vežbanjem. Program je zabavan i u potpunosti prilagođen sposobnostima dece.

Školicu lepog ponašanja

Deca nisu nekulturna, nevaspitana ili nepristojna, nego još nisu upoznata s pravilima lepog ponašanja. Ponekad deca ne shvataju da nije pristojno upadati odraslima u reč, čačkati nos ili naglas komentarisati određenu situaciju. Uz stručan tim u našem vrtiću dete ima priliku da usvoji jednostavna pravila koja će mu biti od velike pomoći u kasnijim životnim situacijama.

Časovi ritmike i muzike

Uloga muzike kod razvoja dece je veoma značajna. Ona podsticajno deluje na sveukupan razvoj deteta. Iz tog razloga u našem vrtiću organizujemo aktivnosti kroz koje deca razvijaju interesovanje za muziku, razvijaju osećaj za ritam, usvajaju različite pokrete i učestvuju u mnogim muzičkim igrama.